به منظور ارتقاء سلامت محیط و حرفه ای پرسنل شرکتهای تحت پوشش شهرستان باوی ، کارشناسان بهداشت حرفه ای از واحدهای مختلف صنعتی شرکت کشت و صنعت نیشکر دهخدا و تسهیلات رفاهی - بهداشتی مورد استفاده شاغلین و همچنین کارشناس بهداشت محیط این شهرستان از رستوران ، انبار مواد غذایی ،آشپزخانه و نحوه طبخ غذا در این شرکت بازدید نمودند .
مهندس مرادی مسئول بهداشت حرفه ای این
شهرستان بر لزوم اجرای برنامه H.S.E در
شرکتها و ارزابی ریسک تاکید نمود و
گفتنی است در پایان این بازدید جلسه ای با حضور مدیران و مسئولین H.S.E و تیم کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت تشکیل شد و ضمن تشکر از اقدامات انجام شده ی واحد H.S.E در راستای ارتقاء سطح سلامتی شاغلین ، نواقص و مسائل رویت شده در شرکت مطرح ، و مقرر گردید در مدت زمان معین مرتفع گردند.
مرجع:/ جندی شاپور