سلامت پوست:
رطوبت پوست مانع پیری میشود و پوست سالمتر میماند.
سردرد:
٧٥ درصد مغز هر فرد از آب تشکیل شده است. بنابراین کمبود آب بدن، باعث سردرد میشود.
کمر درد:
این ناراحتی بر اثر کمبود مایعات در بدن به وجود میآید. دیسکهای موجود در قسمت کمر هر انسان پر از مایعات است و مانند کمک فنر عمل میکند، فعالیت بدنی منظم و میزان کافی مایعات، دیسکها را آب رسانی کرده و به آنها اجازه میدهد تا قسمت فوقانی بدن را حمایت کنند. معمولا مایع درون دیسک در تحمل ٧٥ درصد وزن بدن نقش دارد در حالی که خود اسکلت دیسک تنها در تحمل ٢٥ درصد وزن بدن نقش دارد. افت مایعات، اسکلت را مجبور میکند وزن بیشتری را تحمل کند و در نتیجه درد و ناراحتی به وجود میآید.
کاهش عفونت:
سیستم لنفاوی موجود در بدن وظیفه دفع ضایعات را دارد. این سیستم قبل از ورود سموم به جریان خون، آنها را میشکند. آب ناکافی در سیستم لنفاوی در بدن اختلال ایجاد میکند و در نتیجه مقاومت بدن را در مقابل عفونتهای خطرناک کاهش میدهد.
تمرکز:
آب میتواند سموم موجود در بعضی از فرآوردههای غذایی مانند افزودنیها و مواد نگه دارنده را از کبد دفع کند و باعث فعالتر شدن فرد و افزایش تمرکز میشود.
آرتروز:
آب در نرم کردن مفاصل بین استخوانها نقش اساسی دارد. کمبود آب، سایش بین سطح غضروفها را افزایش میدهد و در نتیجه باعث درد و ورم مفاصل میشود.
بوی دهان:
بوی نامطبوع دهان نشانه بارز کمبود آب بدن است. آب دهان در از بین بردن باکتریهای موجود در دهان و آب رسانی به زبان نقش موثری دارد.
گرفتگی عضلات:
اکسیژن از طریق خون به عضلات منتقل میشود. در صورت نرسیدن اکسیژن به خون، عضلات اسیدلاکتیک ترشح میکنند که گرفتگی عضلانی به وجود میآورد. آب کافی یعنی تامین اکسیژن خون.
فشار خون بالا:
تقریبا ٨٥ درصد حجم خون از آب تشکیل شده است. بنابراین حجم خون با مصرف آب ارتباط تنگاتنگی دارد. به محض افت حجم خون، مویرگهای کمتر فعال بسته میشود تا قسمتهای فعالتر به خون کافی دسترسی داشته باشند. با بسته شدن رگها، به عضلات فشار وارد میآید و مصرف آب میتواند فشار وارد بر عضلات را تسکین دهد.
بیماریهای جانبی:
آسم، مشکل قوه هاضمه و حالت تهوع صبحگاهی را با مصرف آب کافی پیشگیری و یا درمان کنید.