چرا نماینده اهواز 5 به علاوه 4 را 11 می داند؟
خوزستان،خوزستان،خوزستان..... و این بار با تک روی، تندروی،خودسری و حوادث کمیسیون کشاورزی و اظهاراتی عجیب و قابل مداقه که پس از انتخابات کمیسیون کشاورزی به وقوع پیوست. به عنوان یک مخاطب چند سوال و نکته را خطاب به آقای شکرخدا موسوی عرض می نمایم امیدوارم در مقام پاسخ جهت تنویر افکار عمومی پاسخگو باشند.
1- سیدشکرخدا موسوی نماینده مردم شریف و محروم اهواز از جبهه پایداری کاندیدای ریاست کمیسیون کشاورزی شد و در رقابتی از آقای عباس رجایی با اختلاف 10 رای شکست خورد. این تمام خبر است!
2- سید شکرخدا موسوی در اظهار نظری عجیب بدون توجه به گفته های خود اعداد و ارقامی را بیان کرد که جمع و تفریق آن خلاف مدعای ایشان را ثابت می کند. ابتدا جلسه 9-8 نفری با غیر خوزستانی ها و سپس اتهام به 4 نماینده خوزستان به رای ندادن به ایشان، شکرخدا با 5رای در مقابل 15رای آقای رجایی شکست خورد. با احتساب این حرف اگر هر 4نماینده نامبرده نیز به شکرخدا رای می دادند باز هم 11رای رجایی و 9رای شکرخدا!! چگونه ایشان عنوان می کند «شاید دیگر هیچ وقت فرصتی پیش نیاید»؟؟ و خود را پیروز این رقابت می دانست؟ آیا فرق 9 و 11 معلوم نیست؟؟
3- آسیبی که از افراد در 8 سال گذشته به کشور وارد شد شاید تا سالیان سال قابل جبران نباشد اما متاسفانه علیرغم پاسخ مثبت مردم به ندای «اعتدال» هنوز عده ای با افراطی گری و نفی مخالفت سعی در جلوگیری از روند رو به رشد اقدامات دولت را دارند. آقای رجایی اصولگراست اما میانه رو، این یک امر طبیعی و بدیهی است که نمایندگان دلسوز در مواجهه با تندروی و افراط، گزینه ای معتدل را برای ریاست کمیسیون انتخاب کنند چرا که نتیجه افراط را لمس کرده اند.
4- آیا آقای شکرخدا موسوی جهت تصدی ریاست کمیسیون از تمامی نمایندگان خوزستان عضو کمیسیون در جلسه 9-8 نفره دعوت بعمل آورد؟ یا آن جلسه اختصاصاً مربوط به نمایندگان جبهه پایداری بود و نمایندگان خوزستانی عضو کمیسیون را نامحرم این جریان می دانند؟ آیا نمایندگان خوزستانی به جنابعالی وعده ای مبنی بر حمایت داده بودند و در روز رای گیری خلاف آن عمل کردند یا به تشخیص جنابعالی این نمایندگان اعتدالی و منصوب به اصلاح طلبان موضوعیت نداشته و در جریان تصمیم جنابعالی قرار نگرفته اند؟
5- فشارهای سید شکرخدا موسوی در دولت یازدهم بر وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر انتصاب [...] خود به عنوان معاون وزیر جهاد یا رئیس سازمان جهاد کشاورزی بر کسی پوشیده نیست. قبل از رای اعتماد حمایت خود را از وزیر بشرط انتصاب [...] خود به عنوان معاون وزیر عنوان نمودید اما آقای حجتی پاسخ روشنی به جنابعالی نداد و پس از آن واقعه به عنوان نماینده جبهه پایداری علیه ایشان نطق داشتید حتی پس از رای اعتماد فشارهای خود را برای این انتصاب بر وزیر دوچندان نموده تا آنجا که وزیر محترم گفت: اگر استیضاح شوم زیر با خواسته شکرخدا موسوی نمی روم.
جناب آقای شکرخدا موسوی آیا شما در صدد جامع عمل پوشاندن وعده های خود به [...] هستید تا از طریق اهرم های فشار کمیسیون شرمنده روی [...] و اطرافیان خود نباشید و یا اینکه واقعاً دغدغه نام بلند خوزستان و مردم شریف آن را دارید؟؟
6- کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی محلی است که قوانین و مقررات و تصمیمات اصلی آن حوزه در آن بررسی می شود و سپس به صحن علنی مجلس می رود. آیا تجربه اندک و 2ساله جنابعالی در این کمیسیون می تواند راهگشای مشکلات و معضلات فعلی حوزه کشاورزی و محیط زیست باشد؟ که اینگونه عدم ریاست خود را یک فرصت تاریخی از دست رفته و غیرقابل تکرار می دانید؟
اینکه عده ای شکست سید شکرخدا موسوی را منتسب به مردم خوزستان می دانند اقدامی تبلیغاتی و غرض ورزانه است چرا که همین تعصب ها بی جا و نگاه های صرفاً سیاسی به مسائل توسعه ای و کلان خوزستان را به وضعیت فعلی رسانده، کثرت نمایندگان خوزستان دلیلی بر این نیست که شما به عنوان نماینده جبهه پایداری باید الزاماً ریاست کمیسیون را عهده دار شوید.
7- آقای سید شکرخدا نیک می داند نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطابق قانون اساسی در اظهار نظر و تصمیم گیری های مربوط به پارلمان مصونیت دارند و کسی نمی تواند نسبت به اظهارات نمایندگان را مورد مأخذه قرار دهد حال ایشان که داعیه ریاست کمیسیون در مجلس را دارند چگونه از بدیهی ترین قوانین بی اطلاع هستند و گویی به عنوان مرجعی فراتر از قانون عملکرد نمایندگان را مورد سوال قرار می دهد و در مانیفستی انان را محکوم به تک روی می نماید و شدید اللحن به آنان می تازد.
آقای شکرخدا موسوی رای ندادن 4نماینده خوزستانی به جنابعالی یعنی مصداق بارز دموکراسی و مردم سالاری،آنها تنها به شما رای ندادند همین. ایا باید اینگونه مورد هجمه و حمله قرار گیرند.
8- آقای سید شکرخدا اگر جنابعالی پیروز این رقابت می شدید آیا این برد را به حساب خوزستان و نمایندگان آن می دانستید یا پیروزی جبهه پایداری قلمداد می کردید؟ برادر شکرخدا باید پذیرفت عصر تک روی ها و تندرویها به سر آمده.
9- دست نیافتن به مطامع شخصی و تعمیم آن به منافع عمومی کاری است ناروا،متاسفانه باب شده است افراد علی الخصوص اهالی سیاست پس از ناکامی در رسیدن به اهداف شخصی. آن را به عموم جامعه تسری می دهندو گویی ناکامی آنان ناکامی مردم بوده؛مصداق این جملات شکست تفکرات و تعاملات شما بوده که آن را شکست خوزستان قلمداد کرده اید. برادر شکرخدا مردم این شکست را به پای تفکرات افراط گرایانه شما ثبت خواهند کرد نه شکست خوزستان سربلند و سرافراز.
10- به گواه نمایندگان آقای شکرخدا در تمامی جلسات مجمع نمایندگان خوزستان برای کرسی ادارات کل و معاونین وزارت خانه ها لیست بلند بالایی از [...] خود را در جیب دارد و برای تصدی آنها پافشاری مثال زدنی می کنند. روزی [...] خود را به عنوان مدیرکل آموزش و پرورش، [...] خود را معاون وزیر، [...] خود را.....
آقای موسوی مردم ایران از شعور سیاسی بالایی برخوردار هستند و همانگونه که خداوند بواسطه این مردم شریف و مظلوم عزت می دهد و خلعت نمایندگی برتن می کند. بواسطه همین مردم هم ...
آقای شکرخدا موسوی کاش به جای مواضع شدید خطی و فکریتان کمی به فکر 500هزار جوان بیکار خوزستان، دشت های تشنه، محرومیت مطلق خوزستان، انتقال آب بودید نه برای کسب کرسی ریاست یک کمیسیون به نمایندگان خوزستان بتازید. کاش در مقابل نمایندگان کرمان، یزد و اصفهان سینه سپر می ایستادید تا از انتقال آب خوزستان جلوگیری کنید. کاش... کاش،کاش....
مرجع:/شوشان
سلام علیکم
ببخشید چرا مقاله ی شما اینقد جای خالی داره؟ مقاله ست یا امتحان سنجش اطلاعات سیاسی خوانندگان، حداقل بر اساس سنت حسنه کشور ب.م.م ، ک. م. م می نوشتید، چیزی حالیمون می شد!